Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

5 tips voor de kinderkamer!

5 tips voor de kinderkamer!

Geen zin aan een grote make-over van de kinderkamer, maar heeft de kamer van je kroost wel dringend een boost nodig? Hier vijf tips hoe je met kleine details de kinderkamer snel weer anno 2019 krijgt.

  • 1) Waar is dat feestje?

Hier! En maar liefst 365 dagen per jaar. Ik vind het super leuk staan en de hele kamer vrolijkt er in één keer van op! Wij hebben een stoffen slinger in rustige tinten, ook in effen varianten te krijgen. Een toffe slinger hoeft absoluut niet duur te zijn. En heel makkelijk af te wisselen met een andere slinger voor weer een nieuwe look.

MOVE. Kidswear
  • 2) Meet you under the rainbow

Hier zijn we nog niet zat van de regenboog-trend. Zeker tof voor de meisjeskamer, maar net zo goed ook erg leuk voor de jongenskamer. Deze heb ik zelf gemaakt als DIY-project. Prima te doen, ook voor de-niet-zo-creatieve-mama. Maar je kunt ze ook gewoon kant-en-klaar bestellen. Hoe leuk staat dit!

MOVE. Kidswear
  • 3) Toffe printjes op bed!

Hoe nieuw beddengoed de hele kamer weer opfleurt! Ik vind een nieuw beddengoed en leuke lakens zo handig om de kamer een nieuwe look te geven. Soms is kindertextiel wel aardig aan de prijs. Maar ach, als dat betekent dat we de grote make-over nog even kunnen uitstellen… ;) 

MOVE. Kidswear
  • 4) Gooi maar vol die muur

Een lekker rommelhoekje staat ook best gezellig toch? Plak met masking tape leuke postertjes/foto’s aan de wand en het geeft misschien een best leuk effect. Onze oudste zoon heeft ook zo’n muurtje en binnenkort gaan we hier nieuwe fototootjes en postertjes rommelig door elkaar heen plakken. En o  ja, zo’n magnetisch dartbord staat ook super leuk in de boysroom!

MOVE. Kidswear
  • 5) Light it up!

Dat lelijke nachtlampje was al langere tijd een doorn in mijn oog. Wij kozen voor een muurhaakje met daaraan een simpel lampje van strijkijzersnoer. Okergeel werd het hier, maar ook dit snoer kun je in alle kleuren kopen. Wij kochten de onderdelen dus de fitting, het strijkijzersnoer, de aan/uit-schakelaar en de stekker. Hiervoor kun je ook bij de plaatselijke winkels terecht. En op internet vind je uitgebreide uitleg hoe het werkt!

MOVE. Kidswear

Nog meer tips? Ik hoor ze heel graag!


XXX Evelin Hams, moeder van Levi (9) en Melle (7) 

www.movekidswear.nl

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.