Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS MOVE.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS MOVE.

MOVE. HOLIDAY

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS MOVE.

De most wonderful time of the year doet alweer bijna zijn intrede… En daar hoort natuurlijk een nieuwe collectie van MOVE. bij! Voor de gezellige feestmaand die in ons verschiet ligt heeft MOVE. een casual chic programma samengesteld!

MOVE. Holiday

Maar voor de feestelijke decembermaand begint, mogen we in november Sinterklaas en de Pieten in ons land verwelkomen. Ondertussen smullend van alle pepernoten en chocoladeletters, klopt vol verwachting ons hart tot het heerlijk avondje is gekomen en de feestmaand officieel is begonnen!

MOVE. Holiday

Nadat Sinterklaas is vertrokken verschijnt de kerstboom alweer in ons huis en het versieren en optuigen kan beginnen! Terwijl de kerstmuziek tijdens deze periode in onze oren galmt komen zowel de gezellige dagen als de kerstvakantie steeds dichterbij…

De kerstdagen staan in het teken van gezellig eten met familie en vrienden. Misschien heb jij op school zelfs een kerstdiner of een gala… De nieuwste MOVE. HOLIDAY collectie staat garant voor een spetterende outfit voor al deze feestelijke gelegenheden!

MOVE. Holiday

De MOVE. HOLIDAY collectie heeft twee comfortabele overhemden, waardoor je je feestelijk en casual chic kunt kleden. De HOLIDAY kleuren groen en wit passen perfect bij het koude winterweer en bij een mooi versierde kerstboom… Zo kunnen de jongens stralend op de foto bij de kerstboom!

De overhemden zijn net even anders door de Scandinavische MAO kraag. De hemden zijn afgewerkt met een borstzak, waar een contrasterende kleur pochet inzit. Weet jij al welk hemd je aantrekt tijdens kerstmis!?

MOVE. Shirt
MOVE. Shirt
MOVE. Shirt
MOVE. Shirt
MOVE. Shirt
MOVE. Shirt

De favoriete sweaters zijn ook weer terug in de MOVE HOLIDAY collectie. Deze keer in de kleuren rood en blauw, met het MOVE. logo horizontaal weergegeven in een contrasterende kleur. De sweaters hebben een basic uitstraling en een hoog draagcomfort. De ronde hals maakt dat de sweaters goed te dragen zijn onder de winterjas.

MOVE. Sweater
MOVE. Sweater
MOVE. Sweater
MOVE. Sweater

Weet jij al hoe je knallend met MOVE. het nieuwe jaar in gaat luiden!?

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.