Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

BLACK FRIDAY โ€“ MOVE. doet het anders!

BLACK FRIDAY โ€“ MOVE. doet het anders!

Black Friday

BLACK FRIDAY โ€“ MOVE. doet het anders!

Stichting Jarige Job en MOVE. gaan een mooie samenwerking aan! Wanneer je dit Black Friday weekend een aankoop bij ons doet zal 20% daarvan naar Stichting Jarige Job gaan.

Wat is Black Friday eigenlijk?

Black Friday is over komen waaien vanuit de verenigde staten. Dit is voor de meeste Amerikanen een vrije dag, de dag na Thanksgiving om al hun kerstaankopen te kunnen doen.

Ondertussen wordt dit ook in Nederland groots gevierd en draait het eigenlijk vooral om hoge kortingen. Natuurlijk een goed moment om te profiteren om je laatste 5 december en kerstaankopen te doen.

Bij MOVE. kun je ook profiteren van mooie kortingen van 25% en 30% maar wij doen niet mee aan de extreem hoge kortingen.

Black Friday

Wat doet MOVE. dan wel?!

Wij maken graag van het Black Friday weekend een Colourful Weekend. Stichting Jarige Job en MOVE. gaan een mooie samenwerking aan!

Wanneer je dit weekend een aankoop bij ons doet zal 20% daarvan naar Stichting Jarige Job gaan.

Wat is Stichting Jarige Job?

Ieder kind verdient een verjaardag!

In Nederland zijn 61.000 kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. Stichting jarige job helpt deze kinderen door het geven van een verjaardagbox. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag thuis รจn op school! 

Black Friday


SHOP HIER de gehele herfstcollectie met korting. Profiteer zelf van mooie kortingen en help Stichting Jarige Job. ๐ŸŽˆ

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.