Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

En de winnaar is?

En de winnaar is?

Op welk social media kanaal ben jij het meest actief? Is dat Facebook of Instagram?

MOVE. Kidswear is te volgen via onze officiƫle Facebook en Instagram pagina. Dit zijn twee verschillende social media kanalen waar je dus ook verschillende berichten ziet. Zo kon je bijvoorbeeld via Instagram live meekijken tijdens onze fotoshoot.

Heb jij onze beide kanalen al eens bezocht? Neem gerust eens een kijkje.

Facebook: https://www.facebook.com/move.kidswear/?ref=bookmarks

Instagram: https://www.instagram.com/move.kidswear/

Het is leuk om ons via beide kanalen te gaan volgen. Zeker omdat wij vrij regelmatig een leuke win actie inzetten. We hebben al tientallen van onze volgers blij kunnen maken met een sweater, longsleeve of ons underwear! En mensen blij en kennis te laten maken met MOVE. doen we graag.

Door deel te nemen aan een win actie maak je altijd kans. En hoe leuk is het als je de kledingkast van je jongens extra kan vullen met een gratis MOVE. sweater of longsleeve.

Deze week t/m as. vrijdag 01 februari hebben wij ook nog twee leuke winacties lopen. Een artikel naar keuze van de nieuwe collectie!

Kijk ook eens bij de nieuwe collectie in de webshop en laat in de reactie van de win actie gerust weten wat jouw favoriet is https://movekidswear.nl/nieuwe-producten


Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.