Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Eten en spelen bij Hans en Grietje in MOVE.

Eten en spelen bij Hans en Grietje in MOVE.

Al weken stond de reservering bij dit geweldige pannenkoekenrestaurant in de planning. Als je bij Hans en Grietje wilt eten, dan is het aan te raden om dit al van tevoren te plannen. We hoopten dus op ontzettend mooi weer, omdat het echt heel erg leuk is om daar buiten te spelen.

Een aantal jaar geleden is het restaurant in vlammen op gegaan en het is daarna prachtig nieuw gebouwd. 

Omdat het op de dag van onze reservering helaas stormachtig weer was, konden de kinderen niet heel erg lang lekker buiten spelen. Als ouders zit je dan ook niet lekker even op het terras, maar vol in de wind en regen. Maar dat heb je als ouders er dan zeker voor over als je ziet wat voor leuke speeltuin er rondom het restaurant gebouwd staat. Hier kun je met gemak een dag(deel) voor uittrekken.

Van MOVE. hadden we een prachtige sweater ontvangen om deze dag in te spelen. De keuze was gevallen op de Sweater Rainbow. Bij het ontvangen van het pakketje was Jens echt enorm enthousiast. Super mooie kleur en hij is ook nog eens lekker zacht. Met een klein regenboogje erop, maakt deze sweater helemaal af. 

Over de maat twijfelde ik eerst een beetje, maar maat 6 zit hem echt perfect. Jens is 6 jaar, 122cm en heeft een smal postuur.

Helaas was het eigenlijk te koud om alleen in de sweater buiten te spelen, maar met een shirtje eronder kon het best eventjes om tijdens het spelen wat leuke foto’s te maken. Voor elke leeftijdscategorie hebben ze daar leuke speeltoestellen. Van leuke familieschommels tot hele hoge glijbanen. Skelters en fietsjes in alle maten en vormen met een heus tankstation, wasstraat en garage. Ook de trampoline en airtrampolines ontbreken niet in deze fantastische speeltuin. 

Voor de kleinere kinderen staan er leuke huisjes in Hans en Grietje-stijl. En dan kom je binnen… Wauw wat is dit een kinderparadijs! In het midden de open-keuken en daar om heen vier verschillende hoeken met elk hun eigen thema en entertainment. Het is helemaal in Hans en Grietje-stijl ingericht. Om een X aantal minuten gebeurt er van alles om je heen. Tafels kunnen gaan bewegen (ja echt waar! Onze tafel ging uit zichzelf draaien!), muziek, poppen die opeens “tot leven komen” of heksen die een rondje door de lucht vliegen. Echt fantastisch.

Voor de twee uur dat de tafel gereserveerd is voor je, hoef je je geen moment te vervelen. Kinderen kunnen geschminkt worden, spelen in de speeltuin in de kelder of een douche aanzetten.

Op de terugweg vroegen de kinderen gelijk wanneer we er weer heen gaan. Nou dat zal zeker een keer op een mooie dag zijn voor uren speelplezier.

Onze voorkeur ging uit naar de stoere Rainbow sweater. Kijk voor de hele collectie op www.movekidswear.nl

Mocht je ook enthousiast zijn geworden, kijk dan eens op https://www.hansengrietjezeewolde.nl/ en maak eventueel een reservering voor een gezellig middagje en etentje voor het hele gezin.

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.