Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 16.00 uur besteld morgen in huis.

Gratis bezorging en snelle levering

Gratis bezorging en snelle levering

Gratis bezorging en snelle levering

Betaal je verzendkosten? Nee, bij MOVE. Kidswear word je bestelling gratis geleverd.

En zoals we op de website communiceren – voor 16.00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Dit betekend dat wanneer je op een werkdag voor 16.00 uur besteld, je de volgende dag je bestelling geleverd krijgt. Bestel je in het weekend, op zaterdag en/of zondag dan word je bestelling op maandag verwerkt en wordt deze op dinsdag geleverd.

Je kan ervan uitgaan dat wij dit waarmaken en hier doen wij dan ook graag ons best voor.

Alle zendingen worden voorzien van een track & trace nummer, zodoende is je pakket altijd te volgen. Mocht je vragen hebben over een levering dan kun je altijd contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het contact formulier dan kijken we graag met je mee. https://movekidswear.nl/contact

Daarbij is het erg leuk om al vele berichten te hebben mogen ontvangen van de nu al echte MOVE. fans welke blij zijn met de snelle levering. Ook zijn er al meerdere recensies op Facebook geplaatst. Heb je deze al gezien? Voel je vrij om ook een recensie achter te laten. Daar worden wij blij van!

Je vindt ze hier: https://www.facebook.com/pg/move.kidswear/reviews/?ref=page_internal

Amazon schetste met het volgende filmpje een heel nieuw toekomstbeeld. Word je pakket straks echt binnen een half uur met een drone thuisbezorgd? Het heeft zijn voor en nadelen maar het kan snel gaan tegenwoordig. Oordeel zelf maar..

https://www.youtube.com/watch?time_continue=21&v=98BIu9dpwHU

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.