Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

MOVE. 1 JAAR!

MOVE. 1 JAAR!

MOVE. 1 JAAR!

Er is er één jarig, hoera! Hoera!

Precies een jaar geleden kwam de allereerste MOVE. collectie online. Voor MOVE. was dit een heel spannende periode, maar sindsdien lijkt de tijd voorbijgevlogen. Hoogste tijd om je eens bij te praten over het afgelopen jaar!

Hieronder is de foto van het allereerste programma te zien, met inmiddels bekende gezichten. Deze drie supermodellen zijn namelijk nog steeds aanwezig bij iedere MOVE. fotoshoot! Ondertussen is het modellenclubje wat gegroeid en zien we steeds meer toppers voorbijkomen.

MOVE. Kidswear

MOVE. is destijds gestart met een klein programma dat bestond uit drie sweaters en twee longsleeves. Inmiddels is de collectie uitgegroeid en zijn er T-shirts, boxershorts, vesten, broeken en zelfs overhemden toegevoegd. Het aanbod van MOVE. wordt steeds completer en zal ook zeker blijven groeien!

De lancering van MOVE. zit nog vers in ons geheugen, maar we kunnen niet ontkennen dat de tijd voorbijgevlogen is. We zijn inmiddels alweer zes programma’s en zes fantastische fotoshoots verder, waar wij ontzettend trots op zijn!

MOVE. Kidswear
MOVE. Kidswear

MOVE. wil vooral leuke en compacte programma’s maken. Stoere items voor de jongens die goed passen in de basic uitstraling van MOVE. Dit betekent dat we houden van verfijnde details; de grote vergezochte prints laten we liever achterwege. Door de basic uitstraling zijn de MOVE. items goed te combineren met al je andere favoriete kleding. Op deze manier kan je zoveel mogelijk draagplezier hebben van je aankoop!

Het allerbelangrijkste voor MOVE. is echter dat de jongens zich fijn voelen in hun MOVE. items, dus besteden we grote aandacht aan het draagcomfort. Het mag het spelen namelijk nooit in de weg zitten; de boys moeten kunnen springen, klimmen en klauteren zoals ze dat zo graag doen! 

MOVE. Kidswear


De focus lag gedurende de start van MOVE. vooral op de eigen webshop. Tijdens de opstartperiode van twee maanden wilden we eerst het productieproces zo goed mogelijk onder de knie krijgen. Hierbij ontkom je natuurlijk niet aan de nodige leermomenten… Ai! We hebben zelfs een aantal items moeten afkeuren omdat ze niet op de juiste manier uit de productie kwamen. Ook zijn er wat items vertraagd geweest en dat hadden we natuurlijk heel graag anders gezien. Echter is het een heel goed teken dat de meeste klanten na hun eerste aankoop terugkomen bij MOVE.

Inmiddels liggen de MOVE. programma’s in meer dan 30 verschillende winkels. Verspreid door heel Nederland, van Leeuwarden tot Maastricht, hebben allemaal verschillende ondernemers enthousiast en positief gereageerd op de komst van MOVE. Hier is MOVE. enorm dankbaar voor!

Al met al een mooi begin van MOVE. Samen met jullie willen wij MOVE. nog veel beter op de kaart gaan zetten!

MOVE. Kidswear


Het is voor een beginnend kinderkledingmerk een groot avontuur. Het zijn nog steeds onrustige tijden in de kledingbranche: grote warenhuizen, winkelketens en winkels die al jaren bestaan sluiten met enige regelmaat hun deuren… Maar dit betekent niet dat MOVE. dit avontuur niet wil aangaan! Wij zijn het afgelopen jaar overspoeld met zoveel goede reacties, leuke berichtjes en fantastische foto’s van enthousiaste ouders met hun stoere mannen.

MOVE. kijkt dan ook enorm uit naar het tweede jaar! Wij worden oprecht blij van iedere vorm van betrokkenheid van onze klanten en hopen dat jullie dit vooral blijven doen! Dus schroom niet en deel je enthousiasme met MOVE. 

MOVE. Kidswear


WOW! MOVE. heeft nog heel veel leuks in het verschiet! Naast de collecties en toevoeging van nieuwe items gaan er ook leuke samenwerkingen aankomen… Dus blijf MOVE. vooral volgen!

Wil jij MOVE. feliciteren met het 1-jarige bestaan? Deel onze blog dan met zoveel mogelijk van je vrienden en kennissen. Het lijkt ons erg leuk om met hen in contact te komen!

Eigenaresse Kelly van Ommeren

MOVE. Kidswear

Wil je niets van het nieuwe MOVE. jaar missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Je kan je onderaan deze pagina aanmelden. Geen dagelijkse spam, alleen leuke nieuwtjes die we graag met jullie willen delen!

MOVE. Kidswear

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.