Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

(MOVE.) Kids in het huishouden

(MOVE.) Kids in het huishouden

Helpen jullie kinderen ook mee in het huishouden? Moeten ze dat of willen ze dat?

"Ja doei mama ik ga gewoon lekker spelen"...

Hier wil ik dat ze standaard een aantal kleine dingetjes doen zoals hun bed opmaken zodra ze uit bed gaan, hun vuile goed in de daarvoor bestemde wasmanden en hun bord en beker na het eten in de keuken of vaatwasser zetten.

Vanaf het begin heb ik ze geleerd om hun speelgoed op te ruimen na het spelen, dat gaat niet altijd even makkelijk maar ze doen het uiteindelijk wel.

De oudste vind het altijd heel erg leuk om te helpen met stofzuigen en daar maak ik natuurlijk lekker gebruik van en laat hem dan ook zelf zijn kamer stofzuigen. Ik vind het belangrijk dat ze netjes zijn op hun eigen spullen en hun persoonlijke ruimte. 

Elke vrijdag verschonen wij alle bedden. Afgelopen vrijdag was hij vrij van school. Er stond geen uitje op de planning en waren dus gewoon lekker thuis aan het rommelen, de jongste in zijn huispakje en de oudste in een heerlijke sweater van MOVE.Kidswear. Wat een heerlijke sweater en wat een fijne stof, hij draagt hem erg graag. 

De kinderen zijn lekker aan het spelen en mama aan het rommelen in het huis. Milan wilde graag helpen met de bedden verschonen en liet hem zijn eigen beddengoed in de wasmachine doen. Hij heeft hem zelf aangezet is heeft er denk ik wel 10 minuten naar staan kijken hoe alles rond draait.

Ook superlief dat hij dan zegt : Mama je hoeft niet alles alleen te doen je doet al zoveel. Hierna vond hij het ook wel weer leuk geweest en is hij lekker met zijn lego gaan spelen in zijn nieuwe sweater van MOVE. in zijn opgeruimde kamer , wat nu natuurlijk alweer overhoop ligt. 

Vaak helpt hij maar vaak ook niet en zegt hij; ja doei mama ik ga gewoon lekker spelen. Maar hey ! , dat mag. Hij is pas 7.

En morgen gaan we lekker koekjes bakken voor het paasweekend!

Ik ben Melissa en ik ben 28 jaar , en samen met mijn vriend hebben we 2 lieve kinderen. Milan van 7 geboren op 11-11-2011 en Keano van 1 geboren op 03-06-2017. We wonen gezellig samen in een eengezinswoning in Rotterdam.

Leuk dat is gastblogger mocht zijn en een heel fijn paasweekend allemaal! 

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.