Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

MOVE. Library

MOVE. Library

MOVE. LIBRARY

De gekleurde blaadjes aan de bomen en de hoeveelheid regen doen het je al vermoeden, de herfst is officieel begonnen. MOVE. is met de nieuwe collectie de bibliotheek ingedoken, want naast de herfst is ook de Kinderboekenweek begonnen!

MOVE. Kidswear

Dit herfstige weer vraagt om een nieuwe MOVE. collectie met warme kleuren. Moss stone green, elephant grey en sun orange zijn gecombineerd met coconut white om jou die herfstige en stoere look te geven. Zo kan jij die regen wel trotseren, toch!? 

MOVE. Kidswear

De uitspraak niets zo veranderlijk als het weer geldt eigenlijk wel iedere dag in de herfst... Regen, kou, wind of een herfstig zonnetje: alles komt voorbij (en soms ook nog eens allemaal op één dag). Dat maakt het lastig om je goed te kleden. MOVE. heeft daarom voor dit seizoen een selectie gemaakt van verschillende stijlen, die je allemaal met elkaar kan combineren. Zo kan je de ene dag het vest over een T-shirt dragen en op de wat koudere dag draag je het vest over een longsleeve.

Het vest is perfect te combineren met de bijpassende broek. Zo kan jij lekker comfortabel in jouw hippe Tracksuit de dag doorkomen! De tracksuits zijn gemaakt van een fijne polyester kwaliteit en zijn verkrijgbaar in twee kleuren, elephant grey en moss stone green. De Broek heeft stoere steekzakken en een elastische band die je kan aantrekken, zodat-ie altijd lekker zit! Weet jij al welke kleur je wil!?

MOVE. Kidswear
MOVE. Kidswear
MOVE. Kidswear

Het is een modetrend om je bovenkleding oversized te dragen, wat natuurlijk enorm comfortabel zit! Als jij dit aandurft, bestel dan de Longsleeve in een maat groter dan je normaal hebt. Met losse bovenkleding en een wat strakkere jeans heb je absoluut een stoere look om mee naar school te gaan.

MOVE. Kidswear

De MOVE. longsleeves zijn verkrijgbaar in elephant grey en in moss stone green. Op de borst zit een dubbele borstzak, waarop een kleurcontrast te zien is. 

MOVE. Kidswear
MOVE. Kidswear

De T-shirt zijn verkrijgbaar in sun orange en coconut white en hebben een tof borduursel op de borst.

MOVE. Kidswear
MOVE. Kidswear
MOVE. KidswearWeet jij al hoe je de nieuwe collectie gaat dragen?

MOVE. KidswearNieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.