Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

MOVE. SUMMER CAMP

MOVE. SUMMER CAMP

MOVE. SUMMER CAMP

Yes! Het is zga overal weer zomervakantie in Nederland! En dat betekent zes weken lang niet naar school. Deze zes weken staan alleen maar in het teken van leuke dingen doen! Misschien ga jij zelfs wel op vakantie? Of op kamp!?

Wat je ook gaat doen, de nieuwste collectie van MOVE. past bij al jouw vakantieplannen! 

MOVE. T-shirts

MOVE. is samen met de jongens naar de camping gegaan. Op de foto hierboven is MOVE. SUMMERCAMP te zien. Ziet er zomers uit, toch!?

MOVE. SUMMERCAMP bestaat uit T-Shirt STRIPE  en T-shirt COLOR-BLOCK. De modellen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleurencombinaties. Op de foto hieronder wordt de gele variant van beide modellen gedragen. 

MOVE. T-shirts

De streep is een zomertrend waar je niet meer omheen kan. MOVE. T-Shirt STRIPE is een stoer shirt verkrijgbaar in het geel, kobalt en rood. Het MOVE. logo is weergegeven op de rubberen patch op de borst en de mouwen van de shirtjes zijn omgeslagen. Weet jij al welke kleur je wil!?

MOVE. T-shirt Stripe
MOVE. T-shirt Stripe
MOVE. T-shirt Stripe

Met de color-blocking trend zit je met jouw outfit deze zomer helemaal goed. Color-blocking is het combineren van meerdere kleuren en dit kan op heel veel verschillende manieren. MOVE. T-Shirt COLOR-BLOCK heeft twee varianten van eenzelfde kleur gebruikt en is verkrijgbaar in kobalt, geel en groen. Het MOVE. logo is geborduurd op de linkermouw, die een kleine omslag heeft.

T-Shirt COLOR-BLOCK is onze favoriet voor deze zomer!

MOVE. T-shirt
MOVE. T-shirt Color Block
T-shirt Color Block

MOVE. gaat voor een stoere en basic uitstraling. Dit maakt de kleding van MOVE. goed te combineren met jouw onderstukken. Op je stoere jeans, onderweg naar je vakantiebestemming op je joggingbroek of tijdens het spelen op je zwembroek… met een T-Shirt van MOVE. kan je alle kanten op!

MOVE. T-shirts
MOVE. T-shirts

Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 15% korting op je bestelling.