Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Advies bij het kopen van online kinderkleding.

Vraag gerust om advies bij het kopen van nieuwe kinderkleding.

Twijfel je over een kleur en weet niet zeker of de kleur wel staat bij jou zoon. Vraag dan gerust eerst om advies voordat je overgaat tot een online aankoop. Of weet je niet zeker of een kleur goed te combineren is met een al ander aangeschaft kledingstuk of een geselecteerd artikel welke je in je winkelmandje hebt zitten. Wij van MOVE. helpen en adviseren jou graag met de juiste aankoop.

Een eenvoudige en snelle manier is door gebruik te maken van de facebook messenger of via Instagram chat functie. Wil je liever een email sturen gebruik hiervoor dan ons contact formulier: Contact Pagina

Ga altijd voor kwaliteit.

De kleding moet comfortabel dragen en de kids moeten zich er wel fijn in voelen. Anders trekken ze het niet graag meer aan en dat is zonde van je aankoop. Kinderen groeien snel en het is dus wel zo leuk als je even plezier kan hebben van je aankoop.  

En er zijn tegenwoordig voldoende ketens waarbij je meerdere kledingstukken kan aanschaffen voor de prijs van 1 merkkledingstuks. Misschien verleidelijk maar als je de kleding na 1 of 2 keer wassen alweer weg kan gooien dan is dit erg zonde. Los van wat de prijs ook is.

MOVE. is een product van goede kwaliteit. Stoer, basic, minimalistisch merk voor jongens met een fijne draagcomfort.

Wij helpen jou graag met de online aankoop van de kleding voor je kinderen. 

Op de Nieuwe Producten vind je altijd de nieuwste MOVE. collectie.