Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Je gedragen kinderkleding verkopen.

Verkoop je gedragen kleding van je kinderen.

Heb jij er wel eens aan gedacht om je “oude” kleding via marktplaats of social media te verkopen. Ten eerste kun je hier veel andere mensen blij mee maken en de opbrengst kun je zelf mooi weer gebruiken om nieuwe kledingen voor je kids aan te schaffen.

Op de pagina Nieuwe Producten vind je altijd de nieuwste MOVE. collectie.

Het ene moment heb je zelf ook meer budget voor de kleding van je kinderen dan het andere moment. En de kinderen groeien snel, dus “oude” kleding van een goede kwaliteit is vaak nog lang niet afgedragen.

MOVE. is een betaalbaar product en het staat ook zeker voor kwaliteit en draagcomfort. Er zijn tegenwoordig meerdere ketens waarbij je kledingstukken kan aanschaffen voor de prijs van 1 merkkledingstuk. Maar als je de kleding na 1 of 2 keer wassen alweer weg kan gooien dan is het los van de prijs gewoon erg zonde.

De collecties van MOVE. zijn stoer, basic en minimalistisch. Naast dat basic kinderkleding erg leuk en stoer is kun je het makkelijk combineren. En dit is absoluut een voordeel wanneer je ervoor kiest om je gedragen kinderkleding te verkopen. 

En vind je het misschien teveel werk om alles er los op te zetten bied dan een pakket aan. Bijv. 6 kleding stukken in maat 128 aangeboden voor een pakketprijs van …