Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Kwaliteit kinderkleding voor jongens.

Kwaliteitin plaats van kwantiteit

Het idee van “veel voor weinig” lijkt helaas mooier dan het in werkelijkheid is. Meerder grote ketens bieden veel kledingstukken aan voor dezelfde prijs als slechts één merkkledingstuk, maar dit gaat vaak ten koste van de kwaliteit. 

Kwaliteit Kinderkleding

Als je de kleding na één of twee keer in de wasmachine alweer weg kan gooien is dit afgezien van de prijs natuurlijk erg zonde, want liever heb je er meer plezier van.

MOVE. levert een hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs, waardoor de kledingstukken lang meegaan – ook als ze vaak gewassen moeten worden.

De collecties van MOVE. staan voor Stoer | Basic | Minimalistisch.

Stoere en frisse, kleurrijke collecties in een uitstekende kwaliteit en draagcomfort. Wat je ook mag verwachten van merkkleding.

Wij vinden het van groot belang dat de kwaliteit van de kleding het spelen niet in de weg zit. Een goede draagcomfort is dan juist belangrijk want wanneer de kinderen zich niet fijn voelen in de kleding trekken ze het niet snel meer aan.

Wij werken met compacte en wisselende collecties. Iedere 8 weken een nieuwe collectie die goed aansluit bij de tijd van het jaar.

Op onze facebookpagina zijn al veel recensies geplaatst door verschillende klanten die erg blij zijn met hun aankoop. Zowel over de snelle levering als over de goede kwaliteit! Kwaliteit kinderkleding  

Kwaliteit Kinderkleding