Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Leuke lente jongenskleding

Leuke lente jongenskleding

Opzoek naar een leuke nieuwe jongens outfit voor het voorjaar!

MOVE. brengt iedere 8 weken een nieuwe collectie uit en richt zich hiermee op ready-to-wear collecties. Items die daardoor altijd goed aansluiten bij de tijd van het jaar.

Het zonnige lente seizoen vraagt om een nieuwe MOVE. collectie! Het nieuwe lente programma is fris, kleurrijk en stoer. En altijd de basic uitstraling die goed past binnen de look van MOVE.

Stoer | Basic | Minimalistisch

Een compacte nieuwe collectie met verschillende diktes en kwaliteiten. Een nieuw fris kleurenpallet die goed samengaan met de lentekriebels. Kies zelf jouw favoriet Nieuwe Producten

3 verschillende sweaters. De Sweater ronde hals is een ideaal item om te dragen als je zonder jas naar buiten kan. Wanneer je toch nog even de jas aan moet houden dan is de sweater ronde hals ook een fijn item om onder je zomerjas te dragen.

De kleuren pro blue & coral van de sweaters komen ook terug bij de t-shirts.

2 nieuwe longsleeves. De nieuwe Longsleeves zitten qua dikte precies tussen sweater en de t-shirt kwaliteit in. Een fijn voorjaarsitem met lange mouw.

2 nieuwe t-shirts. Op de dagen dat het kan dragen we natuurlijk graag een T-shirt. Ook deze vind je bij de nieuwe producten. Zowel bij de pro blue als bij de koraal kleur zit er een beige melee kleur verwerkt in het t-shirt.

De producten van MOVE. voelen comfortabel aan. De gehele collectie bestaat uit 100% katoen en is ook nog eens betaalbaar.