Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Leuke longsleeve met borduursel voor jongens

Een leuke Longsleeve met borduursel voor jongens kan niet ontbreken in de MOVE. collectie. 

Een basic longsleeve met alleen een stoer borduursel als detail is zeker een item welke goed past binnen de MOVE. collectie.

MOVE. Kidswear staat voor stoer, basic, minimalistisch. Geen vergezochte print maar juist verfijnde details. Iedere 8 weken brengen wij een nieuwe collectie uit. Compacte en kleurrijke collecties welke goed passen binnen de basic look van MOVE. 

Longsleeve Cap

De longsleeve heeft een borstzakje met daarop een cap geborduurd. Een stoer en basic item door het gebruik van de kleuren grijs en zwart. Deze longsleeve zit qua dikte precies tussen de sweater en een t-shirt in. De longsleeve voelt erg comfortabel aan en is hierdoor een ideaal item voor het voorjaar.Longsleeve Longboard

Deze longsleeve heeft een borstzakje met daarop een longboard geborduurd. Een stoer en basic item in een zachte salie green kleur.

De longsleeve bestaat uit 100% katoen en is dikker van kwaliteit dan een standaard T-shirt. De longsleeve voelt erg comfortabel aan en heeft de perfecte dikte voor de tijd van het jaar. 

De longsleeves bestaan uit 100% katoen en voelen erg comfortabel aan. Op de Longsleeve pagina vind u een overzicht van het volledige longsleeve aanbod.

Niet alleen op onze longsleeves werken wij met stoere borduursels, deze komen ook terug op onze Sweaters en T-shirts. Voor een overzicht van de nieuwste collectie kunt u altijd kijken op de nieuwe producten pagina