Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Stoer | Basic | Betaalbaar

MOVE. Kidswear is een stoer ready-to-wear kinderkledinglabel voor jongens.

Stoer | Basic | Betaalbaar. Producten met een basic uitstraling en met verfijnde details. Stoere en betaalbare jongenskleding zonder teveel poespas. Zonder overdreven hip te zijn volgen wij zeker de laatste trends. Wij hechten veel waarde aan een goede kwaliteit en pasvorm.

Onze collecties bestaan op dit moment nog uit bovenkleding en underwear maar ons assortiment gaan wij de komende periode zeker uitbreiden.

In onze webshop vind u de volgende categorieën.

Via Nieuwe Producten vind je altijd de nieuwste collectie. Ook kun je direct naar de SweaterLongsleeve of Underwear pagina.

Wij werken met compacte en kleurrijke collecties welke beschikbaar zijn in de maten 4 – 104, 6 – 116, 8 – 128, 10 – 140, 12 – 152, 14 – 164. Iedere 8 weken, dus 6 keer per jaar brengen wij een nieuwe collectie uit. Hierdoor sluiten onze collecties altijd goed aan bij de tijd van het jaar.

De MOVE. collecties zijn zodanig comfortabel en sterk van kwaliteit dat dit het rennen, springen, kimmen en klauteren niet in de weg staat. Boys will be boys en het gaat er nou eenmaal af en toe ruig aan toe, en daar hoort dan ook comfortabele kleding bij.

In onze eerste blog hebben wij al eerder aandacht besteed aan een MOVE. introductie. Op onze BLOG pagina vind u het complete blogoverzicht.