Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

T-shirt met borduursel voor jongens

T-shirt met borduursel voor jongens

Een basic t-shirt met alleen een stoer borduursel als detail is zeker een item welke past binnen de MOVE. collectie.

MOVE. Kidswear staat voor stoer, basic, minimalistisch. Geen vergezochte print maar juist verfijnde details. Iedere 8 weken brengen wij een nieuwe collectie uit. Compacte en kleurrijke collecties welke goed passen binnen de basic look van MOVE.

T-Shirt Radio

Een stoer shirt in een frisse koraal kleur. Door de koraal kleur zit een lichte beige kleur verwerkt. Op de borst heeft het t-shirt een old school radio geborduurd. De mouwen hebben een kleine omslag wat goed past binnen de stoere en basic look van MOVE. 


T-shirt Sneaker

Een stoere en zachte blauwe kleur. Door de pro blue kleur zit een lichte beige kleur verwerkt. Op de borst heeft het t-shirt een sneaker geborduurd. De mouwen hebben een kleine omslag wat goed past binnen de stoere en basic look van MOVE. 


De T-shirts bestaan uit 100% katoen en voelen erg comfortabel aan. Op de T-shirt pagina vind u een overzicht van het volledige t-shirt aanbod.

Niet alleen op onze t-shirts werken wij met stoere borduursels, deze komen ook terug op onze Sweaters en Longsleeves. Voor een overzicht van de nieuwste collectie kunt u altijd kijken op de Nieuwe producten pagina