Gratis verzending vanaf 14,95 & voor 15.00 uur besteld morgen in huis.

Urban trend kinderkleding

De Urban kinderkleding trend.

Heb jij de urban trend ook al gespot bij de grote modemerken? Je kan er bijna niet meer omheen en ook MOVE. heeft het nieuwe thema een urban twist gegeven.

Het urban MOVE. thema bestaat uit stoere en kleurrijke bovenkleding, met de uitstekende kwaliteit die en het draagcomfort die je van MOVE. gewend bent.

MOVE. Urban kinderkleding

De kwaliteit van de kleding mag het (buiten)spelen en het rennen, springen en klauwteren niet in de weg zitten. Een goede draagcomfort is belangrijk wat wanneer de kinderen zich niet fijn voelen in de kleding trekken ze het niet snel meer aan. De items van MOVE. bestaan uit 100% katoen.

MOVE. werkt met compacte en wisselende collecties. Hiermee richten wij ons op ready-to-wear collecties. Iedere 8 weken een nieuwe collectie die goed aansluit bij de tijd van het jaar.

MOVE. staat voor stoer | basic | minimalistisch. Wij maken de vertaling van de heren trends naar de kinderkleding. Wij werken met frisse kleuren, verfijnde details en tijdloze items in verschillende diktes en kwaliteiten. De basic items en de kleuren van MOVE. zijn goed te combineren met bijvoorbeeld een stoere jeans en toffe sneakers. 

MOVE. Urban kinderkleding

Stoere kinderkleding met nu dus ook de twist naar de old school & urban trend.   

Urban Kinderkleding
Urban Kinderkleding
Urban Kinderkleding
Urban Kinderkleding